ArabicEnglishRussianTurkish

Bir HRMS (İnsan Kaynakları Yönetim Sistemi Yazılımı) ile İK'ya Modern Bir Yaklaşım Kazandırın

Hangi İKYS'nin Gereksinimlerinize En Uygun Olacağını Keşfedin

İK faaliyetlerini yürütmek için bir İKYS seçmek, modern şirketler için çok önemlidir. Mobil erişilebilirlik, bilgi ve görev yönetimini çalışanların ve yöneticilerin parmaklarının ucuna getirerek İK ortamını dönüştürmek için konusunda uzman kişilerin desteğini almak gerekir.

İnsan kaynakları departmanının işlevi, çalışan geçmişlerini, becerilerini, yeteneklerini, maaşlarını ve başarılarını izlemeyi içerir. Belirli süreçleri çeşitli seviyelerde İKYS sistemleriyle değiştirmek, bilgi yönetimi sorumluluklarını dağıtabilir, böylece bilgi toplamanın büyük kısmı kesinlikle İK'ya devredilmez.

Çalışanların kişisel bilgileri güncellemelerine ve diğer görevleri yerine getirmelerine izin vererek, bilgiler daha doğru tutulur ve İK profesyonelleri çıkmaza girmez.

HRMS, işletmelerin iletişim bilgileri, katılım, bordro, eğitim ve sosyal haklar ile ilgili çalışan verilerini yönetmesine yardımcı olur. Çoğu İKYS sistemi, işe alma/başvuran takibi ve bordro yazılımı ile entegre olur. Buna ek olarak, bir dizi iş gücü yönetimi yeteneği, işletmelere personel listeleme ve işlere/projelere zaman ve malzeme takibi yapma olanağı tanır.

Hangi İKYS'nin gereksinimlerinize en uygun olacağını keşfedin.

Önerilerimiz %100 bağımsızdır ve satıcıların etkisi yoktur, bu nedenle ihtiyaçlarınıza en uygun çözüm konusunda size tavsiyelerde bulunabiliriz.